Tilmelding og betaling

Her kan du tilmelde dig kurser, netværk og rådgivning og betale online via Dankort. Handelsebetingelserne kan læses her.

Vælg mellem følgende ydelser (klik på linket).

 

Netværk for selvstændige

Er du selvstændig og har du ønsker om en seriøs og målrettet netværksgruppe, der kan give sparring på idéer og hjælpe dig med at blive skarp og klar i din kommunikation til dine kunder?

Netværksgrupperne etableres i takt med at der er tilstrækkeligt interesserede i geografisk afgrænsede områder. Målet er 6-8 deltagere pr. netværksgruppe. Mødefrekvensen er én gang om måneden.

Er du interesseret kan du skrive dig op på listen her. Du modtager straks efter info om proces og koncept, og du vil blive kontaktet, når der er tilstrækkeligt mange interesserede i dit nærområde.

Netværksgrupperne faciliteres pr. distance og I skiftes til at varetage rollen som tovholder og vært. Tovholderen – og de øvrige deltagere – modtager forud for hver møde en detaljeret procesbeskrivelse for netværksmødet, hvor forskellige refleksionsøvelser, processer og rammer for dialogen hjælper jer med at holde fokuserede og effektive netværksmøder sammen. Ingen spildtid!

Som hovedregel starter nye netværk op d. 1. i hver måned. Deltagelse i Netværk for selvstændigekoster kun kr. 1.000 + moms (i alt kr. 1.250,00) pr. deltager. Din deltagelse er dog først sikret, når du har tilmeldt dig og vi har modtaget din betaling. Du vil modtage en kvittering pr. email.

Iværksætterkursus for kvinder på barsel

Har du en drøm om at bruge din barsel til at starte egen virksomhed?

Så er dette kursus superrelevant for dig!

Kurset er bygget op om 9 trin, hvor du bliver guidet igennem vigtige overvejelser og inspireret til at træffe afgørende beslutninger. Vi arbejder fokuseret og målrettet – med plads til, at der også vil være babyer tilstede.

Undervisningen foregår på små hold med ca. 8-10 deltagere. Over 9 uger mødes vi 5 gange, hver 14. dag. Mellem undervisningsdagene er der tilrettelagt en proces, der fleksibelt kan gennemføres, når det passer ind hos dig. Du får en række hjemmeopgaver og skal endvidere holde telefonmøder med den makker, du bliver koblet sammen med.

Hent den fulde kursusbeskrivelse her. (pt. i testmode)

Næste hold starter onsdag d. 18. marts 2013

Din investering er pt. kr. 2.995 + moms (i alt kr. 3.743,75) – ved tilmelding inden 5. marts 2013. Herefter er prisen kr. 3.500 + moms (i alt kr.  4.375,00). Husk at gemme kvitteringen for købet, da du kan trække din deltagelse fra og få momsen refunderet, når du har oprettet din virksomhed. Der er begrænset antal pladser på holdet. Vær opmærksom på at din plads først er sikret, når du har tilmeldt dig og vi har modtaget din betaling. Du får en kvittering pr. email.

Rådgivning til selvstændige

Ønsker du individuel rådgivning kan det også lade sig gøre. Rådgivningen foregår telefonisk, når det passer ind hos dig.

Individuelle rådgivningsforløb kan anbefales, hvis du – imens du er på barsel – vil i gang, men ikke har mulighed for at deltage på Iværksætterkurset for kvinder på barsel. Bor du ikke i Københavnsområdet, er det også en mulighed.

Rådgivningen er tilrettelagt som en målrettet proces, der får dig godt på vej som nystartet selvstændig. Vi gennemgår en række af de emner, der indgår på kurset, men tilrettelægger en proces, der passer ind i forhold til dine ønsker og mål.

5 klip á 30 min: kr. 2.500 + moms

9 klip á 30 min.: kr. 4.000 + moms

***

Selvledende netværk for ledere – på tværs af branche og sektor

forventes udbudt pr. 1. maj 2013

Strategisk selvledelse – for selvledende medarbejdere

-forventes udbudt pr. 1. maj 2013

Ledersparring – for mellemledere i den offentlige sektor

-der åbnes igen for booking af tider pr. 1. maj 2013

E-bøger og artikler

Coming up…

***

For øvrige ydelser, betaling af andre fakturaer og spørgsmål generelt bedes du kontakte konsulent Bettina Skårup: bsk@bettinaskaarup.dk eller tlf. 2992 1861

***

Netværk for selvstændige, rådgivning, kurser og workshops udbydes af virksomheden

bettinaskaarup.dk, v/Bettina Skårup, cvr. 31 96 36 56, Skovbovænget 118, 2750 Ballerup, tlf. 2992 1861

Som betalingsgateway benyttes Quickpay.